En dan staat er ineens een prachtig boeket bloemen hier te stralen. Rood en oranje, prachtige grote rozen!! Verliefd!!

Ja, dat ben ik: verliefd! Nog steeds!

Iets langer dan 5 jaar geleden stond ik er ineens helemaal alleen voor, samen met de kids en onze beestenbende. Over iets meer dan een maand woon ik alweer 5 jaar in mijn geweldige huisje hier in Brunssum. En gisteren was ik alweer 3 jaar samen met mijn lief.

Ik kan niets anders dan zeggen, dat het supergoed met me gaat. Ik ben ontzettend gelukkig hier in mijn huis, de kids hebben hun draai gevonden en mijn lief heeft een hele belangrijke plaats in mijn gezin ingenomen. Als we samen zijn, dan zijn we ook echt samen, dan is het supergezellig, dan ondernemen we dingen samen.

Helaas moet ik toegeven dat mijn lief en ik nog niet zo vaak samen zijn als ik graag zou willen. Helaas is het voor ons nog niet weggelegd om elke dag samen te zijn en elke nacht samen te slapen. Helaas kunnen wij samen nog (lang) niet onder 1 dak gaan wonen. En ja… daar baal ik best wel van, ja… Maar het is niet anders. We moeten hier gewoon nog een aantal jaren doorheen, door die halve weekendrelatie. Relativerend kun je dan zeggen: dan krijg je ook niet zo vaak ruzie… Maar ik mag best hardop zeggen dat ik ontzettend baal van onze ‘app’-relatie.

Maar, gisteren was een bijzondere en een rare dag. We zouden het een beetje vieren, dat 3 jaar samen zijn. Maar het werd een dagje vol van het combineren van het nuttige met het (zeer) aangename. Samen zijn, maar samen hele praktische dingen doen. LOL En ja, we zijn ook gaan uit eten, bij de frituur, het was immers frietjesdag!?!

De bloemen staan hier te stralen, de rozen gaan allemaal open en ze herinneren me aan zijn ondeugende twinkel in zijn ogen toen hij hier in het begin vaker kwam. Soms zie ik die twinkel nog en ja, dan voel ik me weer helemaal verliefd. Houden van, verliefd zijn… Ze liggen dicht bij elkaar en ik hoop dat we ze samen nog heel lang kunnen vasthouden. Tnx lieffie, ik ben gelukkig en ik geniet!